zaterdag 2 december 2006

Vakantie: Dag 4

Vandaag ben ik maar eens verder gegaan met m'n schetsontwerp van de badkamer. Volgens mij ben ik er wel uit. Morgen ga ik het maar eens met benzinestift uittekenen in de huidige badkamer. Alle tegels gaan er uiteindelijk toch uit, dus wat geklieder met stift maakt niet zoveel meer uit. Het lijkt me wel handig om alles eens in schaal 1:1 te tekenen en er daarna doorheen kunnen lopen. Uiteraard zal ik van tevoren even wat foto's maken van mijn huidige badkamer, zodat er aan het eind van de verbouwing mooi te zien is wat er allemaal veranderd is.

De huidige planning is om maandag een begin te maken met het sloopwerk, te beginnen bij mijn inloopkast. Die kast hangt nu nog helemaal vol met kleding, die tijdens de verbouwing natuurlijk wel ergens opgeborgen moet worden. Daarom ben ik vanochtend maar eens naar de Ikea gegaan, om daar een opbergsysteem op te halen. Ik heb wat ingeslagen uit de Stolmen serie. Dit ga ik uiteindelijk ook gebruiken in de nieuw te bouwen kledingkast. Voorlopig heb ik het opgebouwd in de woonkamer en vanaf morgen ga ik mijn kleding naar beneden verhuizen.

Na de Ikea ben ik ook nog bij de Gamma naar binnengewipt, die er vlakbij in de buurt zit. Voor iemand die graag klust, is een bezoek aan een bouwmarkt altijd leuk. Zelfs op zaterdagmiddag, als het erg druk is.
Naar buiten gelopen met o.a. een extra rook- en koolstofmonoxide-melder, voor op m'n kantoor, een klein breekijzer, welke goed van pas zal komen bij het sloopwerk en een LED inbouwspotje. Deze laatste wil ik vergelijken met de halogeenspotjes die ik momenteel in de badkamer heb en die toch niet terug gaan komen in de nieuwe badkamer. Oja, ook nog een nieuwe gehoorbeschermer meegenomen. Het koptelefoonmodel wat ik al heb werkt op zich heel goed, maar is ook erg warm. Het nieuwe model lijkt op een stethoscoop, waar de slang en de koude ronde metalen plaat van afgeknipt lijken. Eens kijken of dat beter bevalt.

2 opmerkingen:

Niek zei

Geen foto van de nieuwe gehoorbeschermer?
Kan er even geen beeld van vormen.

Matthijs zei

Zo ziet die er uit: gehoorbescherming
De groene plugjes gaan in je oren (1 per oor) en de blauw beugel hangt ergens onder je kin.